Quin és l’ordre correcte d’aplicació dels cosmètics?

orden cosméticos
abr. 25, 2022

En cosmètica l’ordre dels factors sí que altera el resultat, així que és molt important que tinguis clar com aplicar els teus cosmètics per a una rutina de bellesa perfecta. En general, els productes s’apliquen de menor a major densitat. És a dir, els més lleugers han d’anar abans perquè penetrin millor. No és necessari utilitzar diàriament tots els productes que exposarem a continuació, però si s’utilitzen aquest hauria de ser l’ordre correcte:

  1. Netejador facial: Primer has d’aplicar el netejador oliós o la llet i després el netejador a l’aigua. L’objectiu és eliminar tota impuresa de base aquosa: la suor i els diferents tipus de partícules contaminants.
  1. Tònic: el tònic prepara la pell perquè estigui més receptiva. Amb aquest pas aconseguim tonificar i reequilibrar les funcions cutànies. 
  1. Sèrum: Primer producte de tractament que ha d’aplicar-se. Tracta la pell en profunditat i li aporta principis actius bàsics per mantenir-la sana i prevenir-ne l’envelliment. 
  1. Contorn d’ulls: La pell d’aquestes zones és molt fina i sensible, així que convé aplicar-hi un bon producte per tractar-la i prevenir les arrugues d’expressió.
  1. Crema hidratant: Fer servir una crema hidratant amb color i amb filtre solar és l’últim pas de la rutina. 
  1. Protecció solar: És l’última capa de la rutina. Després de la foto protecció pots aplicar una prebase o base de maquillatge.

Quant temps he esperar entre capa i capa?

No és necessari esperar molt de temps, però sí que convé esperar uns segons per a deixar que el producte penetri correctament. 

Tens dubtes? Contacta’ns per a més informació!

Entrades relacionades

Acomiada l’any amb salut i bona energia!

Acomiada l’any amb salut i bona energia!

A mesura que ens apropem al final d'aquest any, molts de nosaltres reflexionem sobre els èxits i aprenentatges dels últims 12 mesos. És també un moment perfecte per cuidar de la nostra salut i acomiadar l'any de manera saludable. Aquí teniu alguns consells per...

Saps com evitar els virus gastrointestinals?

Saps com evitar els virus gastrointestinals?

La gastroenteritis és la inflamació o inflor de la membrana interna de l'estómac i intestí, per causa, la majoria de vegades, d'una infecció d'origen víric. Aquesta patologia ve sovint acompanyada d’altres símptomes com vòmits, febre i dolor abdominal, i es denomina...