Quin és l’ordre correcte d’aplicació dels cosmètics?

orden cosméticos
abr. 25, 2022

En cosmètica l’ordre dels factors sí que altera el resultat, així que és molt important que tinguis clar com aplicar els teus cosmètics per a una rutina de bellesa perfecta. En general, els productes s’apliquen de menor a major densitat. És a dir, els més lleugers han d’anar abans perquè penetrin millor. No és necessari utilitzar diàriament tots els productes que exposarem a continuació, però si s’utilitzen aquest hauria de ser l’ordre correcte:

  1. Netejador facial: Primer has d’aplicar el netejador oliós o la llet i després el netejador a l’aigua. L’objectiu és eliminar tota impuresa de base aquosa: la suor i els diferents tipus de partícules contaminants.
  1. Tònic: el tònic prepara la pell perquè estigui més receptiva. Amb aquest pas aconseguim tonificar i reequilibrar les funcions cutànies. 
  1. Sèrum: Primer producte de tractament que ha d’aplicar-se. Tracta la pell en profunditat i li aporta principis actius bàsics per mantenir-la sana i prevenir-ne l’envelliment. 
  1. Contorn d’ulls: La pell d’aquestes zones és molt fina i sensible, així que convé aplicar-hi un bon producte per tractar-la i prevenir les arrugues d’expressió.
  1. Crema hidratant: Fer servir una crema hidratant amb color i amb filtre solar és l’últim pas de la rutina. 
  1. Protecció solar: És l’última capa de la rutina. Després de la foto protecció pots aplicar una prebase o base de maquillatge.

Quant temps he esperar entre capa i capa?

No és necessari esperar molt de temps, però sí que convé esperar uns segons per a deixar que el producte penetri correctament. 

Tens dubtes? Contacta’ns per a més informació!

Entrades relacionades

Caiguda del cabell a la tardor: perquè no cal alarmar-se

Caiguda del cabell a la tardor: perquè no cal alarmar-se

A la tardor la caiguda de cabells és tot un clàssic! Tot i així, aquest problema es pot combatre. Amb el canvi d'estació i l'arribada del fred, el cabell comença a caure una mica més del què és habitual. Durant la tardor cauen una mitjana de 100 pèls al dia en comptes...

Benvinguts al nostre Blog

Benvinguts al nostre Blog

Benvinguts al nou blog de Farmàcia Girbau! Arrenquem aquest espai per estar més a prop teu que mai amb l'objectiu de compartir informació valuosa i d’interès en relació a la salut. Als nostres articles treballarem tot allò que considerem que us pot ajudar a incorporar...