Quin és l’ordre correcte d’aplicació dels cosmètics?

orden cosméticos
abr. 25, 2022

En cosmètica l’ordre dels factors sí que altera el resultat, així que és molt important que tinguis clar com aplicar els teus cosmètics per a una rutina de bellesa perfecta. En general, els productes s’apliquen de menor a major densitat. És a dir, els més lleugers han d’anar abans perquè penetrin millor. No és necessari utilitzar diàriament tots els productes que exposarem a continuació, però si s’utilitzen aquest hauria de ser l’ordre correcte:

  1. Netejador facial: Primer has d’aplicar el netejador oliós o la llet i després el netejador a l’aigua. L’objectiu és eliminar tota impuresa de base aquosa: la suor i els diferents tipus de partícules contaminants.
  1. Tònic: el tònic prepara la pell perquè estigui més receptiva. Amb aquest pas aconseguim tonificar i reequilibrar les funcions cutànies. 
  1. Sèrum: Primer producte de tractament que ha d’aplicar-se. Tracta la pell en profunditat i li aporta principis actius bàsics per mantenir-la sana i prevenir-ne l’envelliment. 
  1. Contorn d’ulls: La pell d’aquestes zones és molt fina i sensible, així que convé aplicar-hi un bon producte per tractar-la i prevenir les arrugues d’expressió.
  1. Crema hidratant: Fer servir una crema hidratant amb color i amb filtre solar és l’últim pas de la rutina. 
  1. Protecció solar: És l’última capa de la rutina. Després de la foto protecció pots aplicar una prebase o base de maquillatge.

Quant temps he esperar entre capa i capa?

No és necessari esperar molt de temps, però sí que convé esperar uns segons per a deixar que el producte penetri correctament. 

Tens dubtes? Contacta’ns per a més informació!

Entrades relacionades

Comença l’any amb una dieta sana i molt esport!

Comença l’any amb una dieta sana i molt esport!

No hi ha res millor que començar un nou any que amb una dieta saludable i practicant esport. En aquest post us donem alguns tips que us ajudaran a posar-ho en marxa! Després de tots els excessos típics de les vacances de Nadal, estar actiu és més important que mai....

Consells per prevenir els problemes digestius pels àpats de Nadal

Consells per prevenir els problemes digestius pels àpats de Nadal

Durant les festes nadalenques es multipliquen les reunions en les quals el menjar i la beguda són protagonistes. Són moments en els quals es menja i es beu més de l’habitual amb el consegüent perjudici que pot ocasionar al nostre aparell digestiu, i per això, des de...

8 consells per uns ossos forts

8 consells per uns ossos forts

L'osteoporosi és la pèrdua de la densitat dels ossos. Quan es perd densitat, els ossos es debiliten i es fracturen més fàcilment. Una de cada tres dones patirà una fractura osteoporòtica a la vida. Per això és tan important tenir una bona salut òssia, anoteu tots...