Qui som?

Benvinguts a la farmàcia Girbau! Des del 2005 la nostra prioritat és l’atenció farmacèutica per millorar la salut dels nostres pacients.

A la farmàcia Girbau, hi trobaràs un equip de professionals altament qualificats i amb experiència, disposats a escoltar-te i resoldre els teus problemes de salut. Formem un equip de 7 professionals, 3 farmacèutics titulats i 4 tècnics de farmàcia, amb una gran vocació sanitària i social.

El nostre compromís és fomentar l’educació sanitària, la prevenció de la malaltia i la promoció de la salut.

Som especialistes en atenció farmacèutica, dietètica i nutrició, risc cardiovascular i assessorament en dermofarmàcia i cosmètica, també oferim serveis, com el d’anàlisi de nivells de glucosa, triglicèrids, colesterol, HDL, LDL, tensió arterial, fórmules magistrals i servei personalitzat de dosificació.

Estem en constant formació per oferir-te el millor assessorament en qualsevol aspecte sanitari, molt especialment al terreny de la prevenció, ja que creiem fermament que és la base de la teva salut.

A farmàcia Girbau també estem molt compromesos amb la nostra localitat, Canovelles, i col·laborem activament amb les entitats i les seves iniciatives, sempre amb l’objectiu de fer comunitat i millorar la qualitat de vida en el nostre poble.