Encara no has provat els discs desmaquillants reutilitzables?

disc desmaquillants reutilitzables
març 21, 2024

T’has parat mai a pensar en la gran quantitat de discs desmaquillants que gastem cada dia? I en el perjudici que això comporta per al medi ambient? Si mai havies reflexionat sobre això, aquest article pot interessar-te. 

Cada vegada es parla més de la importància de cuidar el medi ambient, ja que al cap i a la fi és el lloc on vivim. És per això que t’animem a començar a canviar els petits hàbits cap a uns que afavoreixin el nostre entorn. Com ho podem fer? Una manera molt senzilla és canviar els desmaquillants de cotó per d’altres reutilitzables. 

3 motius per a utilitzar discos reutilitzables: 

  1. Acomiada’t dels residus
    A diferència dels discs de cotó d’un sol ús, els discs desmaquillants reutilitzables no generen cap mena de residus plàstics que contaminen rius i mars.
  2. Skin-friendly i Eco-friendly
    Els discs reutilitzables no només són totalment ecològics, sinó que estan pensats per a tota classe de pell, fins i tot per a les més sensibles. És a dir, no irriten ni provoquen al·lèrgies.
  3. Són més econòmics!
    Tal com indica el nom, els discs reutilitzables poden ser usats moltes vegades, i això ens comporta un benefici econòmic per a nosaltres. Podem rentar-los a mà després d’utilitzar-los amb l’ajuda d’una goteta d’un netejador facial i deixant que s’assequi. Si ja fa dies que l’utilitzem, el podem posar a la rentadora (a un màxim de 30º). 

Així que ja ho has vist, els petits canvis marquen la diferència! És hora que comencem a cuidar-nos a nosaltres i al medi ambient dient sí als discs desmaquillants reutilitzables! T’animaràs a fer-ho?

Entrades relacionades

Quins tipus de migranyes existeixen i com podem prevenir-la?

Quins tipus de migranyes existeixen i com podem prevenir-la?

La migranya representa un dels principals motius de consulta al servei de Neurologia. La migranya és molt més que un simple dolor de cap; és una condició debilitant que pot afectar significativament la qualitat de vida de qui la pateix. En aquest article, explorarem...

5 tips per a viure una primavera plena de salut i alegria! 

5 tips per a viure una primavera plena de salut i alegria! 

La primavera és una època meravellosa que ens ofereix nous inicis, colors brillants i temperatures més càlides. És un moment perfecte per renovar-nos i dedicar-nos al nostre benestar físic i emocional. A continuació, comparteixo amb tu cinc consells per viure una...