SERVEIS

Atenció farmacèutica

Els nostres professionals estan formats per atendre tots els dubtes que tingui sobre la medicació que li ha prescrit el metge i per ajudar-lo a complir amb el tractament amb seguretat i eficàcia.

Tensió arterial

La hipertensió arterial es un important factor de risc cardiovascular. A la Farmàcia Girbau li oferim la possibilitat de seguir un control periòdic de la seva tensió arterial.

Anàlisi de Glucosa, Colesterol i Triglicèrids

A la Farmàcia Girbau realitzem el control de glucosa, colesterol i triglicèrids en una prova ràpida fàcil i fiable. La prova nomes requereix de l’extracció d’una gota de sang del dit i en 3 minuts ja te els resultats.

Risc Cardiovascular

Les malalties cardiovasculars son una de les causes més importants de mortalitat a la nostra societat. A la Farmàcia Girbau li oferim la possibilitat de fer el control i seguiment dels principals factors de risc de malalties cardiovasculars (tensió arterial, obesitat, glucosa, colesterol…). Li aconsellem com controlar millor aquest factors i el derivem al metge en cas necessari.

Fórmules Magistrals

La fórmula magistral és el medicament preparat pel farmacèutic per a un pacient individualitzat, per complir una prescripció mèdica. A la Farmàcia Girbau podem preparar qualsevol tipus de fórmula magistral que li recepti el seu metge (cremes, capsules, solucions…). Disposem de Laboratori específic per la preparació de fórmules magistrals i preparats oficinals segons els requisits de les Farmacopees i les Normes de Correcta Fabricació de Fórmules Magistrals i Preparats Oficinals.

Sistema Personalitzat de Dosificació

Els dispositius SPD (Sistemes personalitzats de dosificació) son dispositius que poden preparar les farmàcies acreditades en aquest servei. Aquests dispositius contenen la medicació setmanal separada per dosis per un pacient determinat. L’objectiu d’aquests sistemes es evitar confusions i facilitar el compliment dels tractaments en aquells pacients que per les seves circumstancies personals se’ls fa difícil seguir el tractament que els ha prescrit el metge.

Assessorament en cosmètica i dermofarmàcia

A la Farmàcia Girbau disposem d’una amplia gama de productes de dermofarmàcia de les principals marques del mercat. Els nostres especialistes en dermofarmàcia l’aconsellaran sobre els productes més adequats al seu tipus de pell.

Assessorament en nutrició

El seguiment d’una dieta adequada es importantíssim per gaudir d’una bona salut i evitar l’obesitat. A la farmacia Girbau l’assessorarem com seguir una dieta equilibrada i adequada. Si ha de perdre pes, l’aconsellarem com adquirir uns hàbits alimentaris i exercici adequats que li permetin seguir gaudint del menjar perdent pes d’una manera controlada.

Cistelles per nadons

Tria els productes i et fem la cistella a mida.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook